×

Ik ben Désirée van der Borgh (1978) en woon samen met mijn man en onze 2 kinderen.
Opgegroeid in Zeist maar nu al weer 20 jaar woonachtig in Zeeland. Als jong meisje wilde ik al ‘inrichtingswerk’ gaan doen. Ik wilde graag jongeren helpen die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis konden wonen. Ik wilde ze een thuis bieden, een veilige haven. Ik wilde ze laten genieten en een helpende hand toe steken, opdat ze niet meer in de problemen kwamen.

Niet verwonderlijk dat ik de opleiding tot sociaal werker ben gaan volgen. Ondertussen ben ik al ruim 16 jaar werkzaam in de jeugdzorg. Begonnen op behandelgroepen en de laatste 12 jaar als coach van jongeren tussen de 18 jaar en 23 jaar. Ik ondersteun deze jongeren in hun weg naar zelfstandigheid. Ook werk ik als ambulant hulpverlener. Coaching op het gebied van psychisch welbevinden, netwerkuitbreiding, school/werk, financiën, verslaving, praktische zaken staan hierbij centraal.

Een prachtige baan.

Naast mijn werk ben ik mijzelf blijven ontwikkelen. Zo heb ik coaching opleidingen gevolgd waaronder; lifecoach, mentalcoach en budgetcoach. En diverse cursussen gedaan; oa. Counseling bij depressie en rouw, mindfullness based cognitive therapie en competentiegericht werken.

Toen ik de opleiding tot Kindertolk® ben gaan volgen, viel ook het laatste puzzelstukje op zijn plaats.